Wat anderen zeggen

Samen met Yvonne heb ik de afgelopen twee jaar een reis doorgemaakt waarbij ik veel over mezelf heb geleerd. Yvonne blinkt uit op het emotionele vlak en dit was precies waar ik meer over wilde leren. Hierbij heeft ze mij ook erg goed geholpen bij het verlies van mijn moeder en heeft ze mij handvatten gegeven om, in de toekomst, beter om te kunnen gaan met dit soort situaties.

Yvonne zelf is een hartelijk en positief persoon. Wat ik zelf ook erg belangrijk vond, is het feit dat we altijd met z’n tweeën hebben kunnen lachen. Naast de professionele verdieping is er bij haar ook ruimte voor een persoonlijke band. Dit zorgt er, in mijn ogen althans, voor dat er een betere coachingsband kan ontstaan en dat je dus een betere ervaring kunt creëren.

Ronald van Antwerpen

Ik zag het coachingstraject bij Yvonne als een mooi kado voor mezelf. Om inzicht te krijgen in (onbewuste) denk- en gedragspatronen en mijn persoonlijke en werk gerelateerde drijfveren en wensen voor de toekomst weer helder te krijgen.
De gesprekken met Yvonne aan haar keukentafel voelden meteen warm en vertrouwd. Ze daagt je uit om echt naar ‘binnen’ te gaan en te voelen waar bepaalde gevoelens en gedachten vandaan komen en hoe je ze juist kan zien als kracht. Ze heeft ‘luikjes’ geopend waarvan ik niet wist dat ze bestonden en ik kreeg weer inzicht in welke waarden voor mij belangrijk zijn. Met een nieuwe missie op zak is het traject voor nu afgesloten en heb ik weer zin om ervoor te gaan!

Marloes de Looff

Via mijn werkgever kwam ik een aantal jaar geleden in contact met Yvonne, vanwege het coaching programma dat we aangeboden krijgen. Vanaf de eerste dag voelt het goed en heb ik ervaren dat Yvonne op een prettige en positieve manier coacht, en zij je helpt om het beste in je naar boven te halen. Ieder persoon is uniek en zij weet jouw talenten samen met je te ontdekken en uit te nutten. Ik kan oprecht stellen dat ik dankzij de coaching sessies met Yvonne de betere versie van mezelf ben geworden, en na al die jaren kijk ik nog steeds uit naar onze gesprekken. Bij collega’s die op zoek zijn naar een coach, noem ik altijd haar naam. Kortom, dikke aanrader!

Tom Blaauw – Senior Business Manager

Yvonne is a great coach, she helped me to dig deeper in myself. By asking the right questions she assisted me in finding the answers myself. She does this with a to-the-point attitude, in which she comes up with a wide variety of exercises, literature and activities that helped me not only in my career, but also in my personal life. What I personally love about her, is her view on things that is often quite different from what I experience as an engineer in an engineering environment.
Thanks Yvonne!

Positieve feedback, Yvonne helpt je nadenken over dilemma’s in je leven, anders nadenken over en in bepaalde situaties. Geeft je handvaten om verder te kunnen en je mindset positiever in te stellen!

Diana G.

Yvonne heeft een hele fijne manier van coaching. Ze heeft voor zichzelf richtlijnen, maar staat open om te freestylen. Dit heeft mij enorm geholpen. De gesprekken zijn altijd zonder oordeel en zit vol met praktische tips. Ze stelt verdiepende vragen, waar ik zelf nog niet over had nagedacht. Ze helpt je uitzoomen en bekijkt samen met jou de situatie. Heel fijn!

Jord Bezemer

Yvonne is an amazing coach, understanding very easy to speak to and will help you reach your goals. Very kind and will go the extra mile no matter how stubborn you can be. 😁

Neil Combrinck

When I met Yvonne during our first coaching try-out session it felt good straight from the start. The past two years she been my coach while I was working in a very challenging and high pace environment. She’s helped me a lot with all the challenges I faced during this period, and I hope to continue to have her as a coach. What stands out for me is helping me to analyse my own behaviour and trying to find ways to be aware of my behaviour and take a different approach if needed, both on a professional and personal level!

Yvonne is een uitstekende coach. Ik heb een aantal jaar met haar samen mogen werken en ben uitermate tevreden over de resultaten die zij de afgelopen jaren heeft verworven. Veel van mijn werknemers heeft ze geholpen op het gebied van coaching en dit naar alle tevredenheid. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Marco Haasjes