Online coachtraject
Leef!

Pak ‘het stuur van je bus’. Ofwel neem de regie over jouw leven en kies liefde en vertrouwen als bijrijders in plaats van angst en verzet 

Transformatie!

Heb je het gevoel dat er meer uit je leven valt te halen dan je nu doet en ben jij er klaar voor om de regie op te pakken? Dan is dit Leef!-traject jou op het lijf geschreven. Je gaat je verhaal herschrijven zodat je het leven aantrekt waar je naar verlangt. Transformatie! Dat betekent onderzoeken wie je bent en jezelf accepteren en waarderen, weten wat je missie en waarden zijn, je verdiepen in een stukje zingeving. En we kijken naar je levenspad; waar kom je vandaan, hoe is het met de kleine versie van jezelf, je innerlijk kind. Wordt het gekoesterd of afgewezen.

We werken met thema’s als:

Zelfkennis vergroten en een positief zelfbeeld 

Accepteren en loslaten vanuit bewustzijn

Positieve mindset, taal, gedachten, overtuigingen

Het helen van je kleine ik, je innerlijk kind

De Wet van de Aantrekkingskracht en Manifesteren

In dit traject leer je je onbewuste patronen en valkuilen kennen, opruimen en loslaten wat je niet meer dient. Heel bevrijdend! Dit alles zonder oordeel vanuit warme verbinding en gelijkwaardigheid en met ruimte voor verwondering en humor. Het leven gaat niet om de eindbestemming maar om de reis en volledige acceptatie van het alles wat er is. Ook als de omstandigheden niet prettig zijn zoals bij stress, ziekte of verlies. Van zelf-afwijzing naar zelf-liefde. Het is je geboortrecht.

Pak de regie over jouw leven. 

Maak ruimte
voor je proces

Waar passend of gewenst kan het zijn dat je een opdracht meekrijgt voor thuis. Daarnaast vraagt dit traject van je dat je tussen de coachings door tijd neemt om in stilte te kunnen luisteren naar je hart en je ziel. Hiervoor kan het lekker zijn om de natuur in te gaan of thuis een fijn plekje op te zoeken waar je niet wordt gestoord. Het bijhouden van aantekeningen kan ik van harte aanbevelen om extra baat te hebben bij het traject.

Aanpak

jij bent uniek en daarom is de inhoud en vorm van elk Leef!-traject ook uniek. We beginnen altijd met een vrijblijvende kennismaking om het coachdoel vast te stellen en te ervaren of er een wederzijdse klik is. Wanneer we besluiten met elkaar aan de slag te gaan, kijken we of de gesprekken 1 of 1,5 uur duren en met welke interval ze plaatsvinden. Tussen de gesprekken door is er de mogelijkheid van begeleiding van het transformatieproces via bellen, Whats app of e-mail.

Duur

Drie maanden

Investering

€ 975,- (voor bedrijven ex BTW)

Praktisch

Kijk of je werkgever deze kosten wil vergoeden of gebruik je persoonlijk ontwikkelbudget. Voor ondernemers zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.