wat is lifecoachiNg

Bij levensvraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, relaties, verlies en werk helpt lifecoaching. Wanneer je bijvoorbeeld voor je gevoel vastzit in een sleur, niet weet welke richting je uit wilt, of je overweldigd voelt. De coach geeft steun en begeleiding en helpt je zo weer grip te krijgen op je gevoelens. We beginnen met het in beeld brengen van waar je nu staat en het formuleren van je doelen. Daarna gaan we kijken hoe je daar kunt komen. Belemmerende patronen en overtuigingen worden opgeruimd en er komt ruimte voor nieuwe creatiekracht. 

Coaching helpt je denken in mogelijkheden. Wat is er nog meer mogelijk? De antwoorden liggen al in jezelf verscholen. Doorvragen en spiegelen helpen je proces naar bewustwording en antwoorden. 

COACHING GEEFT INZICHT 

Coaching helpt je aan nieuwe inzichten bij vraagstukken, zowel zakelijk als privé. Je krijgt praktische handvatten voor fysieke en mentale ontspanning, leert omgaan met je emoties, ontwikkelt competenties om onzekerheid en stress te voorkomen zoals assertiviteit, zelfvertrouwen en doseren. Ook ga je jezelf door een positieve bril bekijken en waarderen. Ieder mens is uniek daarom stemmen we af op jouw doelen en wensen.

Aanpak

Eerst bespreken we het coachdoel. Daarna kijken we hoe daar te komen. Welke hindernissen staan er nog in de weg en welke hulpbronnen heb je nodig.

Duur

1 of 1,5 uur

Doel

Inzicht krijgen in jezelf en je gedachten, gevoelens, gedrag en je overtuigingen ontdekken en aanpakken. Je kunt daarna gemotiveerd aan de slag met de besproken acties vanuit focus op je doelen.

Investering

€ 95,- per uur, bedrijven: € 125,- ex. BTW

Praktisch

Kijk of je werkgever deze kosten wil vergoeden of gebruik je persoonlijk ontwikkelbudget. Voor ondernemers zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.