01. Kleurenpalet

De kleuren die gebruikt gaan worden op de website.

#eeebe1

#0c1019

#93a980

 

#7b8c65

#cdb590

#9b785f

03. Hero section

Bovenzijde pagina

COACH

Yvonne Nieuwenhuizen

Welkom! Ben jij toe aan nieuwe inzichten, groei en bewustzijn en het loslaten van dat wat je niet meer dient aan overtuigingen en gedrag? Dan zit je hier goed. We onderzoeken je blinde vlek, je vaste gewoontes, gedachten en overtuigingen. Diepzeeduiken naar de kernoorzaak.  Voor meer plezier in je leven en werkgeluk, zelfvertrouwen en zelfwaardering, autonomie en assertiviteit. Leven met hart en ziel vanuit je missie en waarden.

COACHING

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

04. Knoppen

Verschillende knoppen

05. Diensten

Diensten op homepage

PARTICULIERE COACHING

In balans

Is je leven, of een onderdeel ervan, momenteel een 6je maar wil je gaan voor minstens een 8? Welkom, dat is precies waar ik je goed bij kan helpen! 

06. Over

‘Over’ op de homepage

Yvonne Nieuwenhuizen

Mijn uitgangspunt: je hebt als mens alles al in je om belemmerende patronen te doorbreken en negatieve overtuigingen om te zetten in positieve. Ik ondersteun dat proces door te spiegelen, steunen, uitdagen, bemoedigen, enthousiasmeren en confronteren vanuit volledig respect voor de ander en met humor. Werken aan je doel mag ook leuk zijn! Na mijn studie journalistiek werkte ik jaren in de (culinaire) journalistiek en communicatie.

Uiteindelijk ben ik gaan doen waar mijn hart naar uit gaat: als coach mensen begeleiden naar hun doelen en meest ideale leven. Hiervoor volgde ik de NOBCO geaccrediteerde coachopleiding, de opleiding Stress en Burn out-begeleiding en de master practitioner en post master NLP coachopleiding.